torstai 26. tammikuuta 2012

Blogimarkkinoinnin pikaopas

Nyt kiireisin ja kärsimättöminkin bloggaamisesta kiinnostunut saa apua blogin perustamiseen ja markkinointiin. Tutustuin juuri Katleena Kortesuon ja Jarkko Kurvisen upouuteen kirjaan Blogimarkkinointi - blogilla mainetta ja mammonaa. Se on toimiva setti perustietoa ja käytännön vinkkejä.

Kirja on kirjoitettu kepeään tyyliin, mutta se sisältää varteenotettavaa asiaa. Tiedän jo yhden varman kohderyhmän, jolle kirjaa suosittelen: liiketalouden opiskelijat opinahjoni viestinnän ja markkinoinnin kursseilla. Lisään sen kevään viestinnän kurssieni kirjalistaan saman tien. Opiskelijoita takuulla kiinnostaa tietää, miten blogilla voi tienata.

On ilo lukea kirjaa, jossa asia tarjoillaan hauskasti ja havainnollisesti. Esimerkit höystävät teemoja kivasti ja jäävät mieleen. Ote on käytännönläheinen ja asiantunteva. Etenkin aloittelijalle kirja tulee tarpeeseen. Se on johdatus bloggaamisen ja blogin markkinoinnin perusteisiin. Syväluotaukseen sitä ei ole tarkoitettukaan. Jos jotain jäin kirjasta kaipaamaan, niin muutamaa analysoitua tapausesimerkkiä.

2 kommenttia:

Katleena kirjoitti...

Kiva kuulla että ehdit jo lukea kirjan!

Olet ihan oikeassa, että opukseen olisi voinut lisätä case-esimerkkejä enemmän. Täytynee tehdä jatko-osa. :D

Tiina Airaksinen kirjoitti...

Kirja palvelee opiskelijoita mainiosti. Jatko-osaa odotan jo innolla! Olet tehnyt hienoa työtä tulevien bisnesammattilaisten hyväksi. Useampi julkaisusi on meidän "vakiohittejämme".